Tuesday, June 28, 2011

Made In China

ok korang pernah dengar kisah pasal telur tiruan,susu kanak2 yang dibuat dari bahan yang merbahaya,handphone yang digunakan tiba2 meletup...biasenya buatan dari China ni antara pilihan mereka yang kaki bisnes beli murah jual mahal.

masakan tidak! sebut ape saja teknologi terbaru! org lain ade China pun mesti ade! so sekarang sape kata Dajal maju! China lagi maju! kita tak ade I-Pad tapi diaorang dah ade! Iphone 4 baru nak sebulan keluar tapi kat China dah jual kat Lowyat diaorang! advance! memang andvance!!! tapi dalam advance diaorang ade juga bangangnya...well actually diaorang ni banyak bangang dan bangang diaorang tu digunakan dengan cara yang bijak sekali! hahaha!!!



Tapak Kaki Air (Nike Air)

Orang Korea pun nak beli kasut murah jugak! hahaha!!!

Sandwich anyone?

 Bungkusan memang mcm mahal! hahaha!!!


 ini dah melambak kat Malaysia

 apakah ini? hahaha!!!


Ini minyak kembung perut atau mencairkan perut? hahaha!!!

2 comments:

annurLiya Ghani said...

minyak tu kalo sapu kat perut bole berlobang :)

hellghast said...

hilang terus kembung perut!