Thursday, April 7, 2011

Taman Tema Terbaru!!!

Di Malaysia bila hujan je peminat bola bertempiaran carik atap. Aku pernah tengok bola dekat stadium Larkin dulu. Bila hujan dan petir sambung menyambung fans semua lari carik cover. Takut kena panah petir. Basah tu tak pedulik sangat.

Gambar dibawah ialah gambar di Stadium Morumbi , stadium kelab bola sepak Sao Paolo. Dalam perlawanan menentang Palmeiras hujung minggu yang lalu hujan turun mencurah-curah sehingga tempat duduk penonton pun banjir. Ini adalah kerana sistem pembentungan stadium Morumbi yang sudah tidak berfungsi

Walaupun dah banjir kipas susah lemas (instead of kipas susah mati) Sao Paolo masih memberikan sokongan padu kepada pasukan kegemaran mereka. Perlawananan berkahir 1:1 dan kini Sao Paolo mendahului liga Brazil.


FAM pening mcmana nak tarik peminat bolasepak tempatan? inilah caranya..sambil menonton,korang boleh bawa family berkelah kat stadium! menarik bukan? hahaha!!!




kredit to obe

3 comments:

FAINOR MUFAKIRIN said...

Siap berenang-renang lagi tu!!!

:)=

Awang Joe said...

haa...rembat dari kernet erk? hehe...

hellghast said...

bukan Joe,credit kat bawah tu,ce tengok..ce tengok...